Måste tömma frysen! Den är full och kontona är det inte, så det känns som en bra plan. Madelene har också gjort detta, och eftersom hon kan fota finns det också fina bilder på maten i hennes blogg. Det kommer inte hända här.
Det här finns i frysen:
* köttfärs
* kycklingfiléer
* entrecote på bit
* grytbitar, nöt
* torsk
* räkor
Jag tänker goda köttfärssåsen med spaghetti, fiskgryta med kokos & lime, köttgryta med potatis, broccoli och gelé, räkor med nudlar och grejs och fredagsentrecote med rödvinssås och någon slags ugnspotatis. Kycklingen vet jag inte vad jag ska göra med. Gjorde kycklinggryta förra veckan, är inte så förtjust i filéer som bara steks, vill nästan kräkas på enchiladas. Tips någon?
Fetaost, soltorkade tomater och salami inuti den hela filén! Stek först snabbt, sedan pilla i allting (som du mosad och hackat ihop) och sedan i ugn tills den är 72 grader på insidan! Dödsgott.
SvaraRadera